Van Den Oudenrijn Aannemersbedrijf Timmerfabriek

Van Den Oudenrijn Aannemersbedrijf Timmerfabriek

Van den Oudenrijn is een moderne timmerfabriek en aannemersbedrijf waar de klant centraal staat. Van den Oudenrijn Timmerfabriek levert een breed pakket aan hoogwaardig timmerwerk, variƫrend van het leveren, plaatsen, beglazen en aflakken van kozijnen volgens Concept III tot het produceren en plaatsen van luxe trappen. Ook kunnen wij als Van den Oudenrijn triple (driedubbel glas) glas leveren.

Van den Oudenrijn aannemersbedrijf levert een uitgebreid scala aan verschillende bouwwerkzaamheden: van renovatie, onderhoud en verbouwingen tot kleinschalige nieuwbouwprojecten.

De timmerfabrieken zijn gevestigd in Bodegraven (Zuid-Holland) en Westwoud (Noord-Holland); het aannemersbedrijf is ook gevestigd in Bodegraven. Het nieuwe bedrijfspand van Van den Oudenrijn Bodegraven heeft een totale oppervlakte van 8000 m2. Om te kunnen produceren volgens de hoogste geldende standaarden zijn de fabrieklocaties ingericht met de modernste productieapparatuur.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De aannemersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Den Oudenrijn Aannemersbedrijf Timmerfabriek
Klipperaak 2
2411ND Bodegraven

+31 (0)172 612679

Deel deze pagina

Van+Den+Oudenrijn+Aannemersbedrijf+Timmerfabriek img