Aannemersbedrijf Ott

Aannemersbedrijf Ott

Wij zijn een bouwbedrijf met 20 medewerkers, gericht op zowel de particuliere als zakelijke markt. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine klussen, dat wil zeggen, we komen bij u langs om uw ruit te vervangen, maar ook wanneer u een woning, winkel of loods wilt bouwen. Uiteraard ook alles wat hier tussen in zit, zoals dakkapellen, serres en tuinkamers behoort tot de mogelijkheden. U kunt uw complete project indien gewenst aan ons uit handen geven. Hierbij valt te denken aan; Ontwerp en tekenwerk, naar de wens van de opdrachtgever Overige bouwkundige tekeningen Verzorging bouwaanvraag bij de betreffende gemeente Organisatie uitbesteding van sterkteberekeningen, energie-prestatie-berekeningen, bodemonderzoeken etc. Hierbij wordt u uiteraard op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Naast het aanbod van complete verzorging van uw project bieden we ook de mogelijkheid tot zelfwerkzaamheid. Immers, kosten die wij niet hoeven te maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door. Een voorbeeld hiervan is het zelf uitvoeren van schilderwerkzaamheden door de opdrachtgever. Wij zijn reeds jaren aangesloten bij de stichting Bouwgarant. Voor onze opdrachtgevers is dit een garantie dat wij aan normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakkennis voldoen. Daarnaast biedt de stichting bouwgarant de mogelijkheid tot het afsluiten van een (ver-)bouwverzekering. Een tweede certificaat dat wij in ons bezit hebben is het VCA* 2008/5 certificaat.

Services

  • Aanbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Verbouwen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Hallo men zou mij bellen ivm het dak.
Dat is denk ik al gedaan maar we waren niet thuis.
Op mijn mobiel kan ook gebeld worden.
Nu de regen recht naar beneden valt lekt het niet, maar met de wind op de gevel lekt het wel. Gaarne een oplossing.
Beantwoorden  • 
Geachte heer/mevrouw Van Beek,

Berichten op deze pagina zijn openbaar en door iedereen in te zien. We hebben daarom privacygevoelige informatie uit uw bericht gehaald.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De aannemersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Aannemersbedrijf Ott
Handelsweg 6
1751HE Schagerbrug

+31 (0)224 711082

Deel deze pagina

Aannemersbedrijf+Ott img