Lok Bouwbedrijf

Lok Bouwbedrijf

Bouwbedrijf J. Lok: Bouwen met een persoonlijke draai, dat is waar wij als bouwbedrijf voor staan! Ons bouwbedrijf maakt al uw wensen werkelijkheid op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het bouwbedrijf is vooral actief in Overijssel, Drenthe en Friesland.

Ons bouwbedrijf is nu bijna 30 jaar actief en wij hebben in die lange periode al vele opdrachten mogen uitvoeren. Zowel hele grote projecten als relatief kleine klussen. Bouwbedrijf J. Lok beschikt over een groot aantal vaste partners met wie wij elke klus kunnen klaren.

Voor al uw klussen
Of u een dakkapel, veranda of een compleet huis wilt laten bouwen, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze werkwijze is helder en persoonlijk. Voor al uw wensen kunt u contact met ons opnemen. Wij maken altijd eerst een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan stellen wij een overzichtelijke, transparante en vrijblijvende offerte op

Specialist voor oudere woningen
Heeft u een typische woning zoals bijvoorbeeld een jaren 30 woning, of een boerderij uit de 18e of 19e eeuw, dan zijn wij uw specialist. Ook voor deze type woningen zijn er vele mogelijkheden op gebied van dakkapellen. Bij het plaatsen van dakkapellen voor oudere woningen zorgen wij ervoor dat de nieuwe dakkapel naadloos aansluit bij de woning.

Maatwerk voor het beste resultaat
Omdat al ons werk echt maatwerk is, geven wij geen prijzen via onze website of per telefoon.

Wij geven u een professioneel en eerlijk advies. Ons belangrijkste doel is dat uw wens uitkomt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Services

  • Online offerteaanvraag
  • Aanbouw / verbouw
  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Renovatie
  • Schadeherstel
  • Opslagruimte huuren

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De aannemersbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lok Bouwbedrijf
Dolderweg 38
8331LL Steenwijk

+31 (0)521 571445

Links

Website
-

Deel deze pagina

Lok+Bouwbedrijf img